Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada klozet içinde balık görmek

Rüyada klozet içinde balık görmek

Rüyada klozet içinde balık görmek çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına, patlama noktasına geleceğine, vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada klozet içinde balık gördüyseniz:

  • İş hayatınızı içeren ilişkilerinizde rahatlama başlıyor.

Rüyada klozet içinde balık görmek bununla yüceleceğine, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine alamet eder.

Rüyada evin içinde klozet görmek çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına, sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye, sözler sarf edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada oda içinde klozet görmek zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine, bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine tabir olunur.

Rüyada klozette balık görmek karamsarlığa düşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına inanılır.

Rüyada klozete oturmak işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada klozet taşımak sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada klozet kapağı görmek rüyayı gören kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra rüya sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada klozete büyük abdest yapmak karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments