Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin içinde klozet görmek

Rüyada evin içinde klozet görmek

Rüyada evin içinde klozet görmek yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, parasal olarak iyi bir yere gelineceğine, her zaman hürmet göreceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin içinde klozet gördüyseniz:

  • Fazla tanımadığınız, yabancı kişilerden uzak durmalısınız.

Rüyada evin içinde klozet görmek aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına, geleceği için de kendisine cesaret vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada klozet içinde balık görmek oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oda içinde klozet görmek ev taşımaya, işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada boklu klozet görmek elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, bebek sahibi olunacağına, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine işarettir.

Rüyada klozete kusmak hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, rızkın ve kazancın artacağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeni klozet görmek acıların ve gözyaşının dineceğine, kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada klozet taşı görmek çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine, bahtın açılacağına yorulur.

Rüyada klozet yıkamak çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına, problemlerin sorunsuz şekilde çözüleceğine, sevdiği kişiler ile birlikte hayırlı kazançlar elde edeceği projeler ortaya koyacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments