Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada klozet sökmek

Rüyada klozet sökmek

Rüyada klozet sökmek daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine delalet eder.

Rüyada klozet sökmek gördüyseniz:

  • Nelerin altından kalktığınızı görüp size hayranlık duyacak kişilerle karşılaşacağınız bir sürece giriyorsunuz.

Rüyada klozet sökmek binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada klozete elini sokmak kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına, yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada klozete düşmek yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, fikirlerinin çatışacağına alamet eder.

Rüyada klozetin içine düşmek bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada klozet içinde balık görmek hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına, yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine delalet eder.

Rüyada klozette kaka görmek zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine ve sevdikleri ile huzur içinde yaşayacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada klozette oturmak hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine, moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına, borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin içinde klozet görmek kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, bir araya geleceğine, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments