Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada odada klozet görmek

Rüyada odada klozet görmek

Rüyada odada klozet görmek karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, insanlardan uzak bir yerde içinde bulunduğu hayat ve yapmak istediği şeyler hakkında uzun uzun düşüneceğine, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine, hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, rüya sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine delalettir.

Rüyada odada klozet gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle tanışabilir, yeni gruplara girebilir veya ekip çalışması gerektiren yeni işlerle uğraşmaya başlayabilirsiniz.

Rüyada oda içinde klozet görmek yaşamın kolay hale geleceğine, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine yorulur.

Rüyada odada klozet görmek her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine ve çok büyük bir mutluluk ve huzur ortamı sağlayıp iş hayatında daha başarılı olunmasına çalışacağına, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına işarettir.

Rüyada beyaz klozet görmek geçim sıkıntısından kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine rivayet eder.

Rüyada klozet kapağı görmek zorlukların ve çilelerin azalacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada klozete elini sokmak içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına delalet eder.

Rüyada klozete büyük tuvaletini yapmak girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına işaret eder.

Rüyada klozette oturmak helal rızık elde edeceğine, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına delalettir.

Rüyada klozeti temizlemek bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments