Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada klozete oturmak

Rüyada klozete oturmak

Rüyada klozete oturmak güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine, huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, yönetici veya patron koltuğuna oturacağına, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada klozete oturmak gördüyseniz:

  • Duygularınız mantığınızın önüne geçebilir.

Rüyada klozette oturduğunu görmek evli erkek ise evinin bereketinin artacağına, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına işarettir.

Rüyada klozette oturmak kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine alamet eder.

Rüyada klozete oturmak rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına, eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına alamet eder.

Rüyada beyaz klozet görmek büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, şifa göreceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına rivayet eder.

Rüyada klozet dolusu kaka görmek tüm arzularının yerine geleceğine, bütçesinin genişleyeceğine, kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada klozet taşımak hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza, yaşadıklarından ötürü çok stres ve baskı altında kalacağına, olumlu gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada klozet görmek kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada su dolu klozet görmek bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments