Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ocağın patladığını görmek

Rüyada ocağın patladığını görmek

Rüyada ocağın patladığını görmek dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına, şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine tabir olunur.

Rüyada ocağın patladığını gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin iyi taraflarını görmeye çalışıyorsunuz.

Rüyada ocağın patladığını görmek kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine yorulur.

Rüyada televizyonun patladığını görmek ferahlığa çıkacağına, birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına, haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada teker patlamak çok büyük zorluklar atlatacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına inanılır.

Rüyada bir şeyin patladığını görmek iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına delalet eder.

Rüyada sobanın patladığını görmek sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada balonun patladığını görmek zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada volkan patladığını görmek büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına, hayallerine bir türlü kavuşamayacağına, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine yorulur.

Rüyada otobüsün patladığını görmek ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments