Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sobanın patladığını görmek

Rüyada sobanın patladığını görmek

Rüyada sobanın patladığını görmek kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, çözümsüz sorunları olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına tabir olunur.

Rüyada sobanın patladığını gördüyseniz:

  • Bazı konulardan bazı dersler çıkartabilirsiniz.

Rüyada sobanın patladığını görmek büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına, büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine, sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına inanılır.

Rüyada ampul patladığını görmek hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına, her daim bereketli işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada ampulün patladığını görmek sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına rivayet eder.

Rüyada ödü patlamak parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına işaret etmektedir.

Rüyada lastiğin patladığını görmek tövbelerinin karşılık bulacağına, sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına tabir olunur.

Rüyada apandisit patladığını görmek fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına, muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına yorulur.

Rüyada çıbanın patladığını görmek doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, uğranılan zararın paylaşılacağına, imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada yıldızın patladığını görmek yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments