Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada otobüsün patladığını görmek

Rüyada otobüsün patladığını görmek

Rüyada otobüsün patladığını görmek sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, malını ve parasını kaybedeceğine, eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, yaklaşan güzel günlere, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, başarısız ve mutsuz olacağına, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine inanılır.

Rüyada otobüsün patladığını gördüyseniz:

  • Çok parlak bir öneri veya teklifin diğer olasılıkları gölgelemesine izin vermemelisiniz.

Rüyada otobüsün patladığını görmek dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine, rüya sahibinin içine kapanacağına delalet eder.

Rüyada cep telefonunun patladığını görmek çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, kazançlı kapıların açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada silah patladığını görmek yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada tabanca patladığını görmek Allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine ve bu sayede torunlarını görme şansına da nail olacağına, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada lağım patladığını görmek sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına tabir olunur.

Rüyada tuvalet borusunun patladığını görmek karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada evde su patladığını görmek bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada bilgisayarın patladığını görmek sıkıntıların sona ereceğine, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine, bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments