Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada volkan patladığını görmek

Rüyada volkan patladığını görmek

Rüyada volkan patladığını görmek çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, hayatına keyif ve yeni bir anlam katmak isteyeceğine, yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına, ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına, çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına delalettir.

Rüyada volkan patladığını gördüyseniz:

  • Olan biteni dikkatle ele almalı, kendi pozisyonunuzu da koruyacak şekilde hesaplayarak hareket etmelisiniz.

Rüyada volkan patladığını görmek düşünmeden hareket edeceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına işarettir.

Rüyada volkan lav görmek dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada patlayan volkan görmek keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine delalet etmektedir.

Rüyada volkan görmek büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına alamet eder.

Rüyada küçük volkan görmek sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine delalettir.

Rüyada volkan patlaması görmek yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, vefalı bir insan olacağına, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına işaret eder.

Rüyada lağım patladığını görmek ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada arabanın tekerinin patladığını görmek uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine, tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments