Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nurlu yüz görmek

Rüyada nurlu yüz görmek

Rüyada nurlu yüz görmek işlerin de hafifleyeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, darlığa düşeceğine, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, inanca ve cesarete sahip olacağına, sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine yorulur.

Rüyada nurlu yüz gördüyseniz:

  • Harekete geçmeden önce etraflıca düşünmeli, gidebileceğiniz en zararsız yolu seçmelisiniz.

Rüyada nur yüzlü birini görmek tüm keyfinin kaçacağına, ünleneceğine, korkularından, kötü duygularından arınacağına delalet eder.

Rüyada nur yüzlü yaşlı adam görmek kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine rivayet eder.

Rüyada nur yüzlü kadın görmek hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına, cebinin para göreceğine, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada nurlu yüz görmek gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, belalara denk gelmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada yüzünde nur görmek işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, kendisini ailesine vereceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına yorulmaktadır.

Rüyada nur yüzlü adam görmek neşesini kaybedeceğine, çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine, çok istenen bir şeye sahip olunacağına inanılır.

Rüyada yüzü nurlu görmek hastaysa şifa bulacağına, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine işaret eder.

Rüyada nur yüzlü görmek iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments