Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nur yüzlü görmek

Rüyada nur yüzlü görmek

Rüyada nur yüzlü görmek rütbe alacağına, şansın ve bahtının da açılacağına, neşe ve sevinç içinde olacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, şükür içinde bir hayat süreceğine, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına rivayet eder.

Rüyada nur yüzlü gördüyseniz:

  • İkili ilişkileriniz için çaba harcamalısınız.

Rüyada yüzü nurlu görmek mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, ticaretinin gelişeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada nur yüzlü bir adam görmek aksiliklerin yakayı bırakmayacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, dost ya da akrabalarından yardım alacağına tabir olunur.

Rüyada nur yüzlü bebek görmek aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine, kötü duygularını yeneceğine, yeni bir ortama gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada birini nur yüzlü görmek endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına işarettir.

Rüyada nur yüzlü teyze görmek büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük ve hayırlı rızklar elde edeceğine, fesatlıklar içinde kalınacağına alamet eder.

Rüyada nur yüzlü birini görmek yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına, tecrübelerini aktaracağına, kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine yorulmaktadır.

Rüyada nur yüzlü kadın görmek sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına, en doğru şekilde öğreneceğine, hayat boyu isteklerine ulaşacağına inanılır.

Rüyada nur yüzlü bir erkek görmek kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, sorunlu bir döneme gireceğine, hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments