Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nurlu bir ışık görmek

Rüyada nurlu bir ışık görmek

Rüyada nurlu bir ışık görmek rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına, haksızlıklara uğrayan rüya sahibinin sıkıntılı, stres içinde günler geçireceğine, her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına, o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına, problemlerle baş etmekte zorlanacağına inanılır.

Rüyada nurlu bir ışık gördüyseniz:

  • Otorite konumundaki kişiler sizin yanınızda olduklarını belli edebilirler.

Rüyada nur gibi ışık görmek kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, sadece rüyayı gören kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine, hayatına bolluk ve bereket geleceğine rivayet eder.

Rüyada nurdan ışık görmek sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada ışık nur görmek yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine yorulur.

Rüyada nur ışığı görmek insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada nur ışık görmek güzel ve mutlu günler yaşayacağına, önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada nurlu bir ışık görmek çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine delalet eder.

Rüyada nurlu ışık görmek büyük miktarda para kazanılacağına, onu borçtan kurtaracağına, ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına alamet etmektedir.

Rüyada nur indiğini görmek yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments