Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sütlü nuriye görmek

Rüyada sütlü nuriye görmek

Rüyada sütlü nuriye görmek her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, sağlığının da bozulacağına, sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada sütlü nuriye gördüyseniz:

  • Sizi zorlayan veya üzerinizde baskı kurmaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada sütlü nuriye görmek çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine, bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine işarettir.

Rüyada sütlü mısır yemek üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına delalettir.

Rüyada sütlü bal görmek işlerinde kara geçeceğine, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sütlü türk kahvesi içmek rüya sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına, bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına delalettir.

Rüyada sütlü kahve rengi görmek büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına delalet eder.

Rüyada sütlü çikolata yemek yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına işaret eder.

Rüyada sütlü irmik tatlısı görmek iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına işaret eder.

Rüyada sütlü tatlı görmek zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments