Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cebeli nur dağını görmek

Rüyada cebeli nur dağını görmek

Rüyada cebeli nur dağını görmek huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, terfi alamayacağına, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, kimseye minnet etmeyeceğine, üzüntülerin son bulacağına, şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına inanılır.

Rüyada cebeli nur dağını gördüyseniz:

  • Eskiden birlikte çalıştığınız kişilerden bilgi toplayabilirsiniz.

Rüyada cebeli nur dağını görmek elin bollaşacağına, kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına, bunu da herkese ilan edeceğine işarettir.

Rüyada cebelitarık boğazını görmek aile hayatında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada nur dağı görmek girilen işlerden büyük zarar edileceğine, korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine delalet eder.

Rüyada nur dağını görmek maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına, satışlarının ya da üretiminin artacağına, daha rahat şekilde tüketim yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada nur dağına çıkmak ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına işaret etmektedir.

Rüyada nur yüzlü olmak hasret giderileceğine, düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine işaret eder.

Rüyada nur doğduğunu görmek ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına, ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına işarettir.

Rüyada nur ismini görmek iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine, kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments