Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karlı dağın tepesine çıkmak

Rüyada karlı dağın tepesine çıkmak

Rüyada karlı dağın tepesine çıkmak hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına, yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına, bundan sonraki hayatında daha akıllı ve programlı bir şekilde yaşayacağına, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına, onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, hayat içinde çok rahat edeceğine işarettir.

Rüyada karlı dağın tepesine çıkmak gördüyseniz:

  • Ekibinizde veya çevrenizde bulunan bazı kişiler üzerlerine düşen sorumlulukları yerine getirmiyor olabilirler.

Rüyada karlı dağın tepesine çıkmak çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada karlı dağın tepesine tırmanmak yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına delalettir.

Rüyada karlı dağın tepesinde olmak verdiği sözleri yerine getireceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine, kendine çeki düzen vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada dağ tepesinde kar görmek eşler arasına kara kedi gireceğine, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada dağın tepesinde kar görmek rüya sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek bir dağın tepesine çıkmak rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına, yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine tabir olunur.

Rüyada dağ tepe çıkmak kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına, aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine inanılır.

Rüyada dağ tepesine çıkmak kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine, kendi içindeki gücü keşfedeceğine, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments