Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada otobüsle dağa çıkmak

Rüyada otobüsle dağa çıkmak

Rüyada otobüsle dağa çıkmak mevki makam sahibiyken işten olunacağına, günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, emeklerinin yarıda kalacağına, muradına eremeyeceğine, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına, işlerinin kısa zamanda açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada otobüsle dağa çıkmak gördüyseniz:

  • İyimserliğinizi kontrol altında tutmanız her açıdan iyi olabilir.

Rüyada otobüsle dağa çıkmak evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına işarettir.

Rüyada otobüs yolculuğa çıkmak toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, farklı iş ortaklıklarına gireceğine, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına delalettir.

Rüyada otobüsle yokuş çıkmak kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına, yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine tabir olunur.

Rüyada otobüsün üzerine çıkmak büyük üzüntüler yaşayacağına, uzun bir hayat yaşayacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada otobüsle yukarı çıkmak yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, işlerinde yaşanan sorunların biteceğine işaret eder.

Rüyada otobüsle tepeye çıkmak çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine yorulur.

Rüyada otobüsle geziye çıkmak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, insanlara iyilik yapmaya, zor bir işe girileceğine, sorunların, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada otobüsle yolculuğa çıkmak huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments