Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada at satın almak

Rüyada at satın almak

Rüyada at satın almak ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına, parasal olarak iyi bir yere gelineceğine, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada at satın almak gördüyseniz:

  • Sağlığınız açısından, fiziksel olarak bir rahatsızlığınız olmasa da, geçirebileceğiniz küçük stresler yüzünden sarsılabilirsiniz.

Rüyada siyah at satın almak resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada beyaz at satın almak hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine, ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada at satın almak kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine alamet eder.

Rüyada eski halı satın almak muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, ancak gireceği yolun da çetin olacağına, kazancı arttıracağına işaret eder.

Rüyada yeni giysi satın almak kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına delalettir.

Rüyada asma yaprağı satın almak şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeni eşyalar satın almak zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına, mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada pırasa satın almak hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments