Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pırasa satın almak

Rüyada pırasa satın almak

Rüyada pırasa satın almak hayırlı günlerin geleceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, artık kötü günler yaşamayacağına, işlerin bir anda yoluna gireceğine işaret eder.

Rüyada pırasa satın almak gördüyseniz:

  • Süregelen ilişkilerinizin size tatmin vermemesi olasıdır.

Rüyada pırasa satın almak ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pırasa dikmek kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada pırasa yemeği görmek yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, dertlerin son bulacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil pırasa görmek sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine inanılır.

Rüyada pırasa yıkamak maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine işaret eder.

Rüyada zeytinyağlı pırasa görmek herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada pırasa yemek verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına delalettir.

Rüyada pırasa koparmak bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine, zararlarını telafi edeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments