Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asma yaprağı satın almak

Rüyada asma yaprağı satın almak

Rüyada asma yaprağı satın almak rüya sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, uzun yıllar boyunca çekeceğine, yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada asma yaprağı satın almak gördüyseniz:

  • Yapmanız gereken işler daha da fazlalaşarak hayli zamanınızı alabilirler.

Rüyada asma yaprağı satın almak maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine, imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada asma yaprağı sarması yemek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, değişen şartlara hızlı bir şekilde ayak uydurulacağına, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine yorulur.

Rüyada asma yaprağı koparmak kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına, adının ve şanının yürüyeceğine, ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada asma yaprağı toplamak hayallerinin suya düşeceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada haşlanmış asma yaprağı görmek sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, başını ağrıtan ve kendisini üzen olayları atacağı doğru adımlar ve vereceği hayırlı kararlar sayesinde yakın bir zaman içinde çözeceğine, kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine delalettir.

Rüyada asma yaprağı istemek sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, geniş rızık elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinden asma yaprağı almak insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, şükrederek yaşayacağına, çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına delalettir.

Rüyada asma yaprağı yemek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments