Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz at satın almak

Rüyada beyaz at satın almak

Rüyada beyaz at satın almak büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, huzursuzlukların sona ereceğine, parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine, üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına işaret eder.

Rüyada beyaz at satın almak gördüyseniz:

  • Ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda hoşunuza gidecek gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada beyaz at satın almak planların aksayacağına da tabir edilen rüya, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah at satın almak uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, geleceğe dair planlar yapacağına işarettir.

Rüyada at satın almak yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, kolay yollardan kazanacağına, hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına işaret eder.

Rüyada beyaz ip satın almak başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine delalettir.

Rüyada beyaz perde satın almak yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz araba satın almak kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, dileklerin yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada beyaz eşya satın almak iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, bazı sorunların başgöstereceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına delalettir.

Rüyada beyaz tişört satın almak uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments