Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah at satın almak

Rüyada siyah at satın almak

Rüyada siyah at satın almak eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına, iyi halinin kalmayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, kötü günlerin biteceğine, rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, mutlu olacağınıza, uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada siyah at satın almak gördüyseniz:

  • Gönül meselelerinde ise yanlış tutumlara girmemelisiniz.

Rüyada siyah at satın almak beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, güzel günlerinin geride kalacağına işaret eder.

Rüyada at satın almak çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine, kısa bir süre içinde işlerin zorlaşacağına, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz at satın almak yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, uğradığı zararları telafi edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah çorap satın almak endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah göz kalemi satın almak haneye bereket geleceğine, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, rüya sahibinin bu sayede daha rahat bir hayata kavuşarak yüzünün de güleceğine delalettir.

Rüyada siyah zeytin satın almak kısmetlerinin her daim açık olacağına, üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına, çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına rivayet eder.

Rüyada siyah çanta satın almak işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına tabir olunur.

Rüyada siyah ayakkabı satın almak maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments