Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni eşyalar satın almak

Rüyada yeni eşyalar satın almak

Rüyada yeni eşyalar satın almak elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, işleri büyütme sürecine girileceğine, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine, aniden evlilik kararı alacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeni eşyalar satın almak gördüyseniz:

  • Bazı plan ya da projelerin iptali sizi rahatlatabilir.

Rüyada yeni eşya satın almak kusursuz bir yaşama kavuşacağına, çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına, iyi geçiminin devam edeceğine delalettir.

Rüyada yeni eşyalar satın almak maddi olarak büyük getirisi olacağına, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına rivayet eder.

Rüyada eski eşya satın almak eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine yorulur.

Rüyada eşyalarının satıldığını görmek iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına, imkanlarının artacağına yorulur.

Rüyada ev eşyalarının satıldığını görmek iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, evindeki huzurun bozulacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada cam eşya satın almak günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye, en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına, işlerinin düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ev eşyası satın almak hayatından nefret duygusunu atacağına, yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada mutfak eşyası satın almak çok başarılı işlere adım atacağına, yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments