Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nohut fidesi görmek

Rüyada nohut fidesi görmek

Rüyada nohut fidesi görmek zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine, halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına, bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, hayatının tamamen altüst olacağına inanılır.

Rüyada nohut fidesi gördüyseniz:

  • İç sıkıntıları çekebilirsiniz.

Rüyada nohut fidesi görmek kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada dut fidesi görmek yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, geçiminin zorlaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada salatalık fidesi dikmek büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine tabir olunur.

Rüyada gül fidesi almak hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, gözyaşı döküleceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fasulye fidesi dikmek rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada fide sulamak ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına alamet etmektedir.

Rüyada lahana fidesi dikmek çeşitli gelişmeler yaşayacağına, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, büyük işlere imza atacağına delalettir.

Rüyada saksıda fide görmek düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ruhsal korkularından da arınacağına, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments