Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada salatalık fidesi dikmek

Rüyada salatalık fidesi dikmek

Rüyada salatalık fidesi dikmek güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına, işlerinizin bir süre güzel gideceğine, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine yorulur.

Rüyada salatalık fidesi dikmek gördüyseniz:

  • Hastalıklardan korunmak için iyi bir diyete başlama vakti gelmiş olabilir.

Rüyada salatalık fidesi dikmek hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine yorulur.

Rüyada salatalık fidesi görmek eline yeni fırsatların geçeceğine, mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada biber fidesi dikmek emin adımlarla ilerlediği hayatını daha da güzelleştirmek için çevresindeki kimselerle de iş birliği yapacağına, çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çilek fidesi dikmek çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, bolluk ve bereketin artacağına, sürekli yerinde sayacağına işarettir.

Rüyada fide dikmek düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, sıkıntılardan kurtulmaya yorulur.

Rüyada nar fidesi dikmek gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, takdir edileceğine, sağlık sorunlarının şifa bulacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil biber fidesi dikmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine delalettir.

Rüyada domates fidesi dikmek işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments