Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saksıda fide görmek

Rüyada saksıda fide görmek

Rüyada saksıda fide görmek başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine, borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, adımlarını daha sağlam atacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına alamet eder.

Rüyada saksıda fide gördüyseniz:

  • Harcamalarınızı kontrol altında tutmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada saksıda fide görmek aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına, daha güçlü bir hale geleceğine, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada biber fidesi görmek hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kiraz fidesi görmek işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada domates fideleri görmek kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına, geçiminin daha kolay hale geleceğine, hayırlı kararlar verileceğine delalet eder.

Rüyada çiçek fidesi dikmek iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fasulye fidesi görmek gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, başarılarının devamlı olacağına, ister istemez başının belaya gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada domates biber fidesi görmek istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine işarettir.

Rüyada gül fidesi dikmek hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına, güzel bir evlilik yaşanacağına, kariyer planı konusunda çok olumlu adımlar atılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments