Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nohut ezmek

Rüyada nohut ezmek

Rüyada nohut ezmek özellikle kişiyi mirastan mahrum bırakmak adına bazı çalışmalar ve kumpaslar içine girileceğine, emeklerinin yarıda kalacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine alamet eder.

Rüyada nohut ezmek gördüyseniz:

  • Eskiden tanıdığınız bazı kişiler size ilginç seçenekler sunabilirler.

Rüyada nohut ezmek hastalığın biteceğine, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, zararların telafi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, evlat sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada adam ezmek maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, itibar kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada yılanı başını ezmek Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına işaret eder.

Rüyada meyve ezmek kişinin hedeflediği işi alacağına, konforunun ve lüksünün yerinde olacağına, çok büyük iş deneyimi kazanılacağına ve aileden birine yapacağı bir iş için maddi ve manevi olarak büyük destek verileceğine inanılır.

Rüyada sinek ezmek hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, hayırlı bir karar verileceğine, yoğun duygular yaşayacağına delalet eder.

Rüyada patlıcan ezmek onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine, zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine inanılır.

Rüyada altın ezmek bir yandan cenaze olacağına, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, saygın ve ünlü biri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şeytanı ezmek çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments