Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sinek ezmek

Rüyada sinek ezmek

Rüyada sinek ezmek meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine bu sayede hayallerindeki yaşama kavuşma fırsatı elde ederek her geçen gün çok daha güzel olaylarla karşılaşacağına, el açmayacağına, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine, başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine işaret eder.

Rüyada sinek ezmek gördüyseniz:

  • Süregelen bir ilişkiniz olsa bile biraz maceraya atılma arzusu içinde olabilirsiniz.

Rüyada sinek ezmek sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine, ilim ve irfan sahibi olunacağına, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Rüyada arabayla birini ezmek diğer aile bireylerinin de işe katılacağına, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, darlık çektiği günlerini unutacağına delalet eder.

Rüyada yılan kafasını ezmek zarar edilen işlerin düzeleceğine, belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, ferah bir haneye sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada arabanın ezdiğini görmek İşinde yükselmeye, yol kat etmeye ve basamak atlamaya, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine işaret eder.

Rüyada yılanı arabayla ezmek huzura ve sıhhate kavuşacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılan kafası ezmek sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işaret eder.

Rüyada tuz ezmek kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada soğan ezmek ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments