Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada meyve ezmek

Rüyada meyve ezmek

Rüyada meyve ezmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, kişinin fakirleşeceğine, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, çevresinin hep insanlarla dolu olacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada meyve ezmek gördüyseniz:

  • İşinizi, sağlığınızı veya iş arkadaşlarınızla ilişkilerinizi ilgilendiren konularda dikkatli hareket etmelisiniz.

Rüyada meyve ezmek büyük bir mala sahip olacağına, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada arabayla ezmek sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada fare kafası ezmek rüya sahibi çalıştıkça kendisine cömert davranacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada arabayla köpek ezmek yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada kedi ezmek kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, keyfinin ve neşesinin artacağına delalettir.

Rüyada siyah böcek ezmek yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine delalet eder.

Rüyada yavru köpek ezmek oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada köpeği araba ezdiğini görmek zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına, başarılarının takdir edileceğine, aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments