Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeytanı ezmek

Rüyada şeytanı ezmek

Rüyada şeytanı ezmek yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sevdiği kişilere kavuşacağına, başarıya giden yollarını açacağına, büyüleyeceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, kafasının da rahat edeceğine, tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına delalet eder.

Rüyada şeytanı ezmek gördüyseniz:

  • Zihinsel aktiviteniz sizi önemli konumlara getirecek kadar iyidir.

Rüyada şeytanı ezmek çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada yılan görüp başını ezmek çok güzel bir mevkiye geleceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına delalettir.

Rüyada sarımsak ezdiğini görmek birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına, gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah yılanın başını ezmek hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada hamam böceği ezmek üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kafa ezmek dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, çok iyi bir duruma geleceğine inanılır.

Rüyada ayağıyla ezmek üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine yorulur.

Rüyada bebek ezmek yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments