Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın ezmek

Rüyada altın ezmek

Rüyada altın ezmek eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine, sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına, sorunların günden güne azalacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine, zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine, endişelerin yerini mutluluğun alacağına delalettir.

Rüyada altın ezmek gördüyseniz:

  • Doğru şekilde plan yapmalısınız.

Rüyada altın ezmek korkularının yok olacağına, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada zeytin ezmek hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine, kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına, hayırlı bir erkek ile evleneceğine tabir olunur.

Rüyada farenin kafasını ezmek zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına, hedeflerin gerçekleşeceğine, güzel bir ilişkiye başlanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine işarettir.

Rüyada ayağıyla fare ezmek evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada yılanı ayağıyla ezmek huzursuzlukların son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, gelirinin çoğalacağına, sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada pirinç ezmek büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına, bir üniversitede hoca olunacağına, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına işaret eder.

Rüyada arabayla insan ezmek kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada araba sürerken birini ezmek kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments