Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nöbetçi olduğunu görmek

Rüyada nöbetçi olduğunu görmek

Rüyada nöbetçi olduğunu görmek sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, ayaklandıracağına, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına, sağlık sorunlarından kurtulacağına işarettir.

Rüyada nöbetçi olduğunu gördüyseniz:

  • Kendinizi tanıtmak veya göstermek için elinizden geleni yapmalısınız.

Rüyada asker nöbet tutmak aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine, kötü duygularından arınacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nöbet geçirmek tüm fırsatları değerlendireceğine, günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına alamet etmektedir.

Rüyada nöbetçi görmek kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada sara nöbeti geçirmek sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine, kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada nöbet tutan asker görmek işlerin düşeceğine, ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve rüya sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sara nöbeti geçiren görmek çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, insanların yasa ve kedere boğulacağına delalettir.

Rüyada silahla nöbet tutmak yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, hedeflediği kazancı elde edeceğine alamet eder.

Rüyada hastanede nöbet tutmak yakın zamanda rahat edeceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments