Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asker nöbet tutmak

Rüyada asker nöbet tutmak

Rüyada asker nöbet tutmak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, aile içinde bazı gerginlikler olacağına, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına, yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada asker nöbet tutmak gördüyseniz:

  • Vereceğiniz bir karar özel bir ilişkinizi olumlu etkileyebilir.

Rüyada askerde nöbet tutmak rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, anne duasının açılacağına, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine yorulur.

Rüyada asker olup nöbet tutmak çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, söylediklerinin çıkacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine yorulur.

Rüyada asker nöbet tutmak bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına, bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına, çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada asker olmak ve nöbet tutmak iş hayatında çok büyük kar edileceğine, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada asker olmak nöbet tutmak hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına işaret etmektedir.

Rüyada nöbet tutan asker görmek hem ün sahibi olacağına, çok pişmanlık duyacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine işarettir.

Rüyada nöbetçi asker görmek haksızlıklara maruz kalınacağına, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada nöbette uyuyan asker görmek ticarette başarılı olacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments