Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nöbetçi görmek

Rüyada nöbetçi görmek

Rüyada nöbetçi görmek şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine, iyilik bulacağına, şifa edineceğine, hayatının bir düzene kavuşacağına, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına tabir olunur.

Rüyada nöbetçi gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkilerinizde duygularınızı göstermekten çekinmemelisiniz.

Rüyada askerde nöbet tutmak işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada hastanede nöbetçi olmak çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada nöbet geçirdiğini görmek kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine, rahat bir dönem yaşanacağına, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hastanede nöbet tutmak iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine delalettir.

Rüyada epilepsi nöbeti geçirmek gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, yakın zaman içinde kazancının artacağına, yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine yorulur.

Rüyada sara nöbeti geçirdiğini görmek ticaretin büyüyeceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, verimli ve bereketli işler yapacağına, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada nöbet tutan asker görmek ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine delalettir.

Rüyada nöbet geçirmek yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına, böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments