Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nöbet tutan asker görmek

Rüyada nöbet tutan asker görmek

Rüyada nöbet tutan asker görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine, mutluluk ve huzur bulacağına, hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine, tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, rüyayı gören kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada nöbet tutan asker gördüyseniz:

  • Fiziksel aktiviteler, seyahatler veya iletişim ağınızı genişletmeniz size yardımcı olabilir.

Rüyada nöbet tutan asker görmek sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada nöbet tuttuğunu görmek tazeleneceğine, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada asker olmak ve nöbet tutmak günaha gireceğine, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine delalettir.

Rüyada asker olmak nöbet tutmak hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, zor durumlara düşeceğine, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına alamet etmektedir.

Rüyada asker olup nöbet tutmak sorunların büyük darbeler vuracağına, kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada nöbette uyuyan asker görmek hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine alamet eder.

Rüyada askerde nöbet tutmak lüksünün ve konforunun da baki olacağına, geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına, hayatını ailesine adayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asker nöbeti görmek dara düşeceğine, arif kimselerden sayılacağına, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments