Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada okulda nöbet tutmak

Rüyada okulda nöbet tutmak

Rüyada okulda nöbet tutmak engel tanımayan biri olacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, insanları sakinleştireceğine, çıkış yolları bulacağına, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada okulda nöbet tutmak gördüyseniz:

  • Dış faktörlere bağlı yanlışlar yapmanızın belli sonuçları olabilir.

Rüyada okulda nöbet tutmak ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada okulda nöbetçi olmak çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına, özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına işaret eder.

Rüyada okulda nöbetçi olduğunu görmek rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine tabir olunur.

Rüyada asker olmak nöbet tutmak evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada nöbet tutmak sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına, eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, arzularınızın gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada hastanede nöbet tutmak alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, dertlerin çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada asker olmak ve nöbet tutmak dünyasının iyileşmesine, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine tabir olunur.

Rüyada silahlı nöbet tutmak yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine, hayırlı yollara gireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments