Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nöbet tuttuğunu görmek

Rüyada nöbet tuttuğunu görmek

Rüyada nöbet tuttuğunu görmek aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, kazançtan yana kara geçeceğine, toplum için faydalı işler yapacağına, muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına delalettir.

Rüyada nöbet tuttuğunu gördüyseniz:

  • Başkaları için değil kendiniz için yaşamalısınız.

Rüyada nöbet tutan asker görmek gelirinden yana memnun olacağına, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine, dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına rivayet eder.

Rüyada nöbet tuttuğunu görmek çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, tüm beklentilerini yerine getireceğine inanılır.

Rüyada sara nöbeti geçirmek mutluluğunun zedeleneceğine, ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına, her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada okulda nöbetçi olmak onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine, kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına rivayet eder.

Rüyada asker olmak ve nöbet tutmak kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine alamet etmektedir.

Rüyada hastanede nöbet tutmak düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına alamet eder.

Rüyada nöbet tutmak hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, zor günlerin yaşanacağına işaret eder.

Rüyada nöbette uyuyan asker görmek bolluk ve bereket yaşayacağına, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, onları gücendireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments