Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişanlısını öpmek

Rüyada nişanlısını öpmek

Rüyada nişanlısını öpmek kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, sorunların çözüm bulacağına, varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına, özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına işarettir.

Rüyada nişanlısını öpmek gördüyseniz:

  • Evle ilgili sorunların dikkatle ele alınması gerekebilir.

Rüyada nişanlı birini öpmek daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına, malını ve canını emniyete alacağına, zararlarını telafi edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada nişanlıyı öpmek maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, büyük miktarda para kazanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, işlere nazar değeceğine inanılır.

Rüyada nişanlını öpmek üst üste birçok sorun yaşanacağına, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada nişanda el öpmek yaşanan zor günlerin biteceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada nişanlanıp el öpmek işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, yaptığı işin hafif ve kolay olacağına tabir olunur.

Rüyada nişanlısını öpmek sağlıkla ilgili gelişmelere, harcamaların yoğunlaşmasıyla kişinin borçlarının da fazlalaşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Rüyada çocuğunun nişanlandığını görmek faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine delalettir.

Rüyada kızının nişanlandığını görmek kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine, rakiplerini çok gerisinde bırakacağına, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments