Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişanlını öpmek

Rüyada nişanlını öpmek

Rüyada nişanlını öpmek kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına tabir olunur.

Rüyada nişanlını öpmek gördüyseniz:

  • Biraz daha uyumlu olmayı deneyin.

Rüyada nişanlı birini öpmek huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, ferahlayacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine yorulur.

Rüyada nişanlısını öpmek temize çıkacağına, canını sıkan şeyleri yeneceğine, hayatının bir düzene kavuşacağına işarettir.

Rüyada nişanlanıp el öpmek dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine, anne babasından çok hayırlı dualar alacağına inanılır.

Rüyada nişanlını öpmek küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına, duyguların karşılık bulacağına, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına yorulmaktadır.

Rüyada nişanlıyı öpmek çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına delalet etmektedir.

Rüyada nişanda el öpmek rüya sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına işarettir.

Rüyada nişanlısıyla öpüştüğünü görmek uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada söz ve nişan yüzüğü görmek huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına, kederden ve stresten kurtulacağına, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments