Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişanlıyı öpmek

Rüyada nişanlıyı öpmek

Rüyada nişanlıyı öpmek yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına, lüks, konfor içinde olacağına, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nişanlıyı öpmek gördüyseniz:

  • Eviniz, ilişkiniz veya ailenizle ilgili kararlarınızı hızla almanızda fayda var.

Rüyada nişanlanıp el öpmek girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada nişanda el öpmek gözden düşeceğine, ayıplanacağına, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine işaret eder.

Rüyada nişanlını öpmek çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine, bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine alamet eder.

Rüyada nişanlıyı öpmek ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına yorulur.

Rüyada nişanlı birini öpmek hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına delalet eder.

Rüyada nişanlısını öpmek her anlamda feraha kavuşacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine rivayet eder.

Rüyada nişan baklavası yemek sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya, hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden rüya, tatsız günlerin geride bırakılacağına, sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya delalet etmektedir.

Rüyada evli biriyle nişanlanmak iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments