Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişanda el öpmek

Rüyada nişanda el öpmek

Rüyada nişanda el öpmek epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, yeni başlangıçların yapılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, maddi anlamda çok zorlanacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine işarettir.

Rüyada nişanda el öpmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanlarla uyumlu ilişkiler içinde olup, yeni arkadaşlıklar geliştirebilirsiniz.

Rüyada nişanlanıp el öpmek cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, el birliği ile bu maddi sıkıntıları aşarak daha güzel bir yaşama adım atılacağına, projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına delalettir.

Rüyada nişanda el öpmek maddi sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada nişanlı birini öpmek her şeyi kuralına göre yapacağına, canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine alamet etmektedir.

Rüyada nişanlıyı öpmek yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına, çok eğlenceli günlerin yakın bir zamanda rüya sahibinin farklı, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine tabir olunur.

Rüyada nişanlını öpmek başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, sorunlarının sona ereceğine, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, rızkının da çoğalacağına işarettir.

Rüyada nişanlısını öpmek gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine yorulur.

Rüyada birinin elinde nişan yüzüğü görmek sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına, zorlukların kolayca aşılacağına rivayet eder.

Rüyada nişanlınla el ele tutuşmak büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments