Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişanlı birini öpmek

Rüyada nişanlı birini öpmek

Rüyada nişanlı birini öpmek işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine tabir olunur.

Rüyada nişanlı birini öpmek gördüyseniz:

  • Belli kararlar almadan önce, yeni gelişmelerin ortaya çıkmasına izin vermelisiniz.

Rüyada nişanlı birini öpmek ticari faaliyetlerinin artacağına, özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine rivayet eder.

Rüyada nişanlısını öpmek rahat bir hayat sağlayacağına, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine alamet eder.

Rüyada nişanlını öpmek şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine, hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada nişanlıyı öpmek iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiden de ayrılacağına alamet etmektedir.

Rüyada nişanda el öpmek hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına delalettir.

Rüyada nişanlanıp el öpmek hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada nişanlıyı dövmek işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada en yakın arkadaşının nişanlandığını görmek dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments