Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişanlık görmek

Rüyada nişanlık görmek

Rüyada nişanlık görmek hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına, kısmetlerinin bollaşacağına, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine, kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına yorulur.

Rüyada nişanlık gördüyseniz:

  • Belki ani verilmiş bazı kararlar sonuç olarak lehinize dönebilir.

Rüyada başkasını nişanlandığını görmek hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine delalettir.

Rüyada nişanlı kızı hamile görmek attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına, sorunların birbiri ardına geleceğine rivayet eder.

Rüyada nişanlık görmek hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına, bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine, elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına alamet etmektedir.

Rüyada nişan makası görmek bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine işaret eder.

Rüyada nişandan döndüğünü görmek sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, gelirinin bir kısmı ile geleceğine delalettir.

Rüyada nişan yüzüğü bulmak insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, maddi sorunlar olmadan, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına inanılır.

Rüyada kocanın nişanlandığını görmek mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, çözmek için başkalarından yardım isteneceğine, maddi durumunuzun düzeleceğine delalet eder.

Rüyada nişan yüzüğünü geri vermek kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments