Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasını nişanlandığını görmek

Rüyada başkasını nişanlandığını görmek

Rüyada başkasını nişanlandığını görmek daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına, elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine, can derdine düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasını nişanlandığını gördüyseniz:

  • Para konularında ya savurganlığa varacak kadar eli açık ya da cimriliğe varacak kadar eli sıkısınız.

Rüyada nişanlını öpmek kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına delalet etmektedir.

Rüyada nişanın olacağını görmek yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada nişan yüzüğünü çıkartmak neşesine kavuşacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada sevdiğin kişiyle nişanlandığını görmek çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, şansın önünün kesileceğine alamet eder.

Rüyada başkasının nişan attığını görmek işin düzeltileceğine, durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize, ailesinin de büyük olacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski nişanlınla evlendiğini görmek özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, alim ve bilge insan olacağına, insanların gözünde saygıdeğer, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine yorulur.

Rüyada başkasını nişanlandığını görmek sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, çok mutlu edeceğine delalet eder.

Rüyada nişan hazırlığı yaptığını görmek özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına, işlerin canlanacağına, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments