Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişan yüzüğü bulmak

Rüyada nişan yüzüğü bulmak

Rüyada nişan yüzüğü bulmak hayırlı ve güzel günler görüleceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, rüyayı gören kişinin Kur’an ve Allah aşkıyla yanıp tutuşacağına, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına, hanenizde bolluk olacağına, hatalı yollara gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada nişan yüzüğü bulmak gördüyseniz:

  • Değişiklik kapıda veya yaşanmış olan değişikliği güleryüzle kabullenmekte fayda var.

Rüyada nişan yüzüğü bulmak kendisini Allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada nişan yüzüğünü taktığını görmek maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına, çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının nişan yüzüğü taktığını görmek dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına tabir olunur.

Rüyada altın nişan yüzük görmek kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, helal rızıklara kavuşulacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada nişan ve söz yüzüğü görmek ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına işarettir.

Rüyada gümüş nişan yüzüğü görmek şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, kendisini mutsuz edeceğine, üzerindeki baskıdan kurtulmak için harekete geçileceğine tabir olunur.

Rüyada sevgiliyle nişan yüzüğü takmak akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine, aksi takdirde çok üzüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendi nişan yüzüğünü görmek bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments