Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişan yüzüğünü geri vermek

Rüyada nişan yüzüğünü geri vermek

Rüyada nişan yüzüğünü geri vermek olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına alamet eder.

Rüyada nişan yüzüğünü geri vermek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız açısından olumlu gelişmeler var, aşk hayatınız özel yaşamınıza da istikrar getirebilir.

Rüyada nişan yüzüğünü geri vermek aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına tabir olunur.

Rüyada yüzüğü geri vermek bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına delalettir.

Rüyada başkasında nişan yüzüğü görmek huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına delalettir.

Rüyada parmağına nişan yüzüğü takmak birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırık nişan yüzüğü görmek sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına, bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına inanılır.

Rüyada nişan yüzüğünün çatladığını görmek zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine yorulur.

Rüyada sevgiliyle nişan yüzüğü takmak güzel günler yaşanacağına, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına işaret eder.

Rüyada altın nişan yüzük takmak ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments