Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişanlık giymek

Rüyada nişanlık giymek

Rüyada nişanlık giymek sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, parasız günler geçireceğine, aç kalacağına, geleceğinin de çok parlak olacağına, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına işaret eder.

Rüyada nişanlık giymek gördüyseniz:

  • Olumsuzlukları ortadan kaldırmak için karşınızdaki insanın harekete geçmesi gereklidir.

Rüyada nişanlık giydiğini görmek sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine işaret eder.

Rüyada nişanlı kızın gelinlik giydiğini görmek yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nişan kıyafeti giydiğini görmek hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına delalettir.

Rüyada pembe nişanlık giydiğini görmek bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, geçim derdinin baş göstermeyeceğine işarettir.

Rüyada nişanda siyah elbise giymek sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, rüyayı gören bir kadın ise hizmetkar edineceğine yorulmaktadır.

Rüyada gelinlik giymek ve nişanlanmak bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına işarettir.

Rüyada bordo nişanlık giymek iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine, çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine delalet eder.

Rüyada mor nişanlık giymek sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments