Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişanlık giydiğini görmek

Rüyada nişanlık giydiğini görmek

Rüyada nişanlık giydiğini görmek olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, zevki sefa içinde yaşayacağına, yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine delalet etmektedir.

Rüyada nişanlık giydiğini gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiler için ürettiğiniz çözümler size duyulan saygıyı arttırabilir.

Rüyada nişanda siyah elbise giymek çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, rızkın daim ve hayırlı olacağına, afiyete ereceğine tabir olunur.

Rüyada nişan kıyafeti giydiğini görmek içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, günden günde daha fazla stres yapacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah nişan elbisesi giymek dertlerin aşılacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına işarettir.

Rüyada nişanlık giymek yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, ona özlemle sarılacağına yorulur.

Rüyada lacivert nişanlık giymek kendisini yıpratacağına, ancak gireceği yolun da çetin olacağına, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine delalet etmektedir.

Rüyada nişanda gelinlik giymek maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine, geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gelinlik nişanlık giymek şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine, mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına işarettir.

Rüyada mor nişan elbisesi giymek zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına, zengin için yoksulluğa, daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak rüya sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments