Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişanlısının öldüğünü duymak

Rüyada nişanlısının öldüğünü duymak

Rüyada nişanlısının öldüğünü duymak hastalıkların haneden uzak olacağına, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağına ve huzurlu ve refah içinde bir hayat süreceğine, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına yorulur.

Rüyada nişanlısının öldüğünü duymak gördüyseniz:

  • Küçük kırgınlıkları unutup herkes birbirine sevgiyle yaklaşacak.

Rüyada nişanlısının öldüğünü duymak yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine, herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada nişanlı olduğunu duymak girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin nişanlanacağını duymak üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada nişan duymak hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına, sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada nişanlanacağını duymak çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına, eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine işarettir.

Rüyada eski sevgilinin nişanlanacağını duymak kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının nişanlandığını duymak uzun süreli planlarda ciddi değişiklikler olacağından dolayı kişinin hesaplarında da karışıklıklar çıkacağına, bazı şeylerin ortaya çıkacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgilinin nişanlandığını duymak hastalıklarının son bulacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments