Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin elinde nişan yüzüğü görmek

Rüyada birinin elinde nişan yüzüğü görmek

Rüyada birinin elinde nişan yüzüğü görmek eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine, kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine, böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine, bol rızık ve para sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin elinde nişan yüzüğü gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkileriniz güçlüdür.

Rüyada birinin elinde nişan yüzüğü görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine inanılır.

Rüyada nişan yüzüğünün çatladığını görmek zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına yorulur.

Rüyada kendi nişan yüzüğünü görmek aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına inanılır.

Rüyada nişan yüzüğü takmak çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada altın nişan yüzük görmek sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada nişan yüzüğünü değiştirmek sahip olduklarının da çoğalacağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nişan yüzüğü atmak üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine delalet eder.

Rüyada nişan yüzüğünü satmak işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments