Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişanlandığını bilmek

Rüyada nişanlandığını bilmek

Rüyada nişanlandığını bilmek ün salacağına, daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına delalettir.

Rüyada nişanlandığını bilmek gördüyseniz:

  • Yaratıcı düşünmeniz durumunda yepyeni çevrelere açılabilme şansını yakalayacaksınız.

Rüyada nişanlı olduğunu bilmek Allah katında yükseleceğine, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nişanlandığını bilmek maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşının öleceğini bilmek arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına, kindar olacağına delalet eder.

Rüyada kıyametin koptuğunu bilmek büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, onlara değer vereceğine delalet eder.

Rüyada eşinin öldüğünü bilmek aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, kimseyle konuşmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada deprem olacağını bilmek insanlara olan güvenin artacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına delalettir.

Rüyada ameliyat olacağını bilmek inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine, maddi kaynakların daha etkin bir şekilde kullanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamile olduğunu bilmek kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına, yapılan bir evlilikten pişman olunacağına, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments